Tjänster

Styling: Produkt-styling, reklamfotografering och all annan form av styling av miljöer i marknadsföringssyfte.

Location: Sedan januari 2019 kan jag bistå med fina lokaler vid alla typer av fotograferingar. Lokalen/studion ligger beläget i Lindome och erbjuder fantastiska möjligheter, magiskt ljus och ett urval av fina möbler och rekvisita- allt på samma ställe!    Vid bokning av stylist och location ordnas även möjlighet till lunch. Kontakta mig för bilder eller ett möte i lokalen.

Inredningshjälp: Vill du ha hjälp med hur du ska få ett hem som du älskar? Ser arbetsplatsen tråkig och intetsägande ut?  Jag hjälper dig med inredning och omredning för ditt hem eller ert kontor och ger förslag på möblering och inköp. Hör av dig så bokar vi in en konsultation, ett första steg i processen mot inredningsdrömmen!

Homestyling: Styling av ditt hem inför en lyckad försäljning. I vilken omfattning styling behövs avgörs vid en konsultation.

Eventstyling: Med kombinationen av styling och ert event kan vi tillsammans skapa en födelsedagsfest, kräftskiva eller kick-off som du eller ditt företag sent ska glömma!

Sänggavlar: Jag tillverkar och designar egna sänggavlar tillsammans med en erfaren tapetserare. Gavlarna är närproducerade i fint material och med kraftigt linnetyg. Läs mer om dessa skönheter i egna kategorin på hemsidan.

Tveka inte att höra av dig med eventuella frågor och funderingar!